Innovació i desenvolupament

Oferim els nostres serveis tant a l’inversor que busca una oportunitat de negoci, com a l’emprenedor que necessita finançament per dur a terme el seu projecte.

  • Ajudem a l’equip emprenedor o l’inversor a redactar i negociar Pactes de Socis, Estatuts Socials, i tot el relatiu a protegir i garantir els seus interessos.
  • Assessorem pel que fa a la forma jurídica més idònia que ha de tenir el projecte.
  • Col·laborem pel que fa a l’activitat diària de l’empresa elaborant tot tipus de contractes mercantils.
  • Elaborem o analitzem Plans de Negoci (Business Plan).
  • Busquem la millor manera de finançar el projecte (Préstecs participatius, comptes en participació, finançament bancari).
  • Calculem retorns d’inversió.
  • Elaborem projectes d’inversió i desinversió, contemplant tant els aspectes jurídics com econòmics.

En definitiva acompanyem a la Startup o l’inversor durant les diferents etapes del projecte.

Així mateix des FONT & YILDIZ col·laborem amb Business Angels, Asset Management Companies, Family Offices, inversors privats nacionals o internacionals amb els quals compartim i presentem projectes o oportunitats de negoci.

Font & Yildiz - abogados en Barcelona
Avinguda Diagonal 601 Planta 6ª C 08028 Barcelona Tel. +34 93 494 89 80 Fax +34 93 494 89 81
info@fy-legal.com

Subscriu-te al newsletter

De conformitat amb el RGPD i la LOPDGDD, FONT & Yildiz SL tractarà les dades facilitades amb la finalitat d'enviar un butlletí informatiu entre els subscriptors. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat

Copyright © 2019-2021  Font & Yildiz  -
Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVD-19

banners fons next generation
cross