Patrimoni i Empresa Familiar

Oferim solucions personalitzades a la mida de les necessitats dels nostres clients; entre elles, la salvaguarda del Patrimoni Familiar amb l’objectiu de planificar la seva transmissió hereditària, sense que els riscos empresarials puguin posar-la en perill.

La nostra proposta de serveis va dirigida a: Patrimonis familiars, Empreses familiars i “Family Offices”. Per a això:

  1. Prestem assessorament fiscal i mercantil per optimitzar els resultats i minimitzar el risc empresarial.
  2. Proposem estructures organitzatives i societàries que separin l’activitat empresarial del Patrimoni Familiar.
  3. Planifiquem el relleu generacional i la successió de l’empresa familiar: “Pactes de socis”, “Pactes successoris”, “Disposicions Testamentàries”.
  4. Realitzem reestructuracions de l’empresa (o de grups societaris) per facilitar l’obtenció de finançament, l’entrada de nous socis, o la venda de la mateixa.
Font & Yildiz - abogados en Barcelona
Avinguda Diagonal 601 Planta 6ª C 08028 Barcelona Tel. +34 93 494 89 80 Fax +34 93 494 89 81
info@fy-legal.com

Subscriu-te al newsletter

De conformitat amb el RGPD i la LOPDGDD, FONT & Yildiz SL tractarà les dades facilitades amb la finalitat d'enviar un butlletí informatiu entre els subscriptors. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat

Copyright © 2019-2021  Font & Yildiz  -
Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVD-19

banners fons next generation
cross